Over ons

Ervaar de Passie en Rust bij Health Centre Scheveningen

Wat ons al jaren onderscheidt is de passie van het hele team, die overgebracht is via de eigenaresse, gevoeld werd door de masseuses en daardoor op de juiste manier overkomt op onze cliënten. Alle kennis wordt gedeeld, de sfeer wordt hoog gehouden en we leren met z'n allen iedere behandeling weer nieuwe weetjes en skills!
Dit voel je wanneer je 1 stap binnen zet in het Health Centre Scheveningen.
De drukke stad achterlatend en echt gehoord worden. We zijn de salon waar je nu eens echt tot rust komt en de praktijk voor alle begrepen maar zeker ook alle onbegrepen klachten.

Over MHC Scheveningen
Over MHC Scheveningen
Over MHC Scheveningen
Over MHC Scheveningen
Over MHC Scheveningen
Over MHC Scheveningen

Oliën

De olie die wij gebruiken in de praktijk maken wij zelf. De meest biologische oliën zoals Jojoba, Amandel en Arnica zijn de basis voor de massage oliën.

Er zijn 8 verschillende oliën met seizoensgebonden geuren. Dus ieder seizoen heeft weer een scala aan andere geurtjes. In de lente hebben we bijvoorbeeld: Bergamot, zoete sinaasappel of Mimosa.... En in de winter lekker wat geurtjes zoals de Dennen en Palo Santo. Ook de essentiële oliën die wij verwerken in de massageolie zijn van de beste kwaliteit.

Over MHC Scheveningen

Wat wij hier doen aan behandelingen, kun jij ook leren!!

In een cursus van 2 maanden, onderrichten we je, om te beginnen de ontspanningsmassage. Deze leren we je precies zoals wij hem hier al vele jaren met succes uitvoeren. Alle ins-en outs krijg je te weten. En of je hem nu voor thuis wil gebruiken op familie en vrienden, of je wil hem gebruiken in je salon of praktijk. Het is een uitermate geschikte cursus voor de basis van een mooie carrière

Deze cursus gaan wij tevens in Spanje geven! Een supermooie opleiding onder de Spaanse zon. Houdt de socials in de gaten hiervoor.

Over cursus Spanje MHC Scheveningen

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.