Gua Sha (Gezicht)

Behandelingen

Gua Sha (Gezicht)

Bij MHC Scheveningen bieden we Gua Sha gezichtsbehandelingen aan, een krachtige therapie uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Gua Sha betekent letterlijk "schrapen van blokkades." Deze methode richt zich op het losmaken van afvalstoffen uit verschillende systemen van het lichaam, zoals het bindweefsel, lymfesysteem, meridianen, spieren en bloedvaten, om de doorstroming van Qi (levensenergie) en bloed te verbeteren.

Wat is een Gua Sha Gezichtsmassage?

Gua Sha is een zachte schraaptechniek waarbij een gladde steen of gereedschap over de huid wordt gehaald om stagnaties van Qi en bloed op te heffen. Deze behandeling helpt bij het losmaken van afvalstoffen die zich hebben opgehoopt in het bindweefsel en andere structuren. Door de verbeterde doorbloeding en Qi-stroom kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen door de cellen en weefsels, wat resulteert in een gezondere, stralendere huid.

Gua Sha Den Haag

Voordelen van een Gua Sha Gezichtsmassage

> Verhoogde Doorbloeding: Stimuleert de bloedcirculatie, wat bijdraagt aan een gezonde en stralende huid.
> Verbeterde Qi-stroom: Helpt bij het opheffen van blokkades en bevordert de stroom van levensenergie door het lichaam.
> Diepe Reiniging: Bevordert de afvoer van afvalstoffen, wat zorgt voor een diepere reiniging van de huid en het onderliggende weefsel.
> Betere Voedingsstofopname: Verbetert de opname van voedingsstoffen door de cellen en weefsels, wat bijdraagt aan een algehele verbetering van de huidgezondheid.
> Anti-aging Effect: Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels door de verhoogde bloedcirculatie en celvernieuwing.
> Ontspanning en Stressvermindering: De zachte, ritmische bewegingen van de Gua Sha techniek zorgen voor diepe ontspanning en verminderen stress.

Waarom Kiezen voor een Gua Sha Gezichtsmassage bij MHC Scheveningen?

> Deskundige Therapeuten: Onze therapeuten zijn getraind in de traditionele technieken van Gua Sha en passen deze met precisie en zorg toe.
> Individuele Aanpak: Elke behandeling wordt afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften en gezondheidsdoelen.
> Holistische Gezondheidszorg: We geloven in een holistische benadering waarbij zowel de fysieke als energetische aspecten van gezondheid worden behandeld.
> Rustgevende Omgeving: Onze serene en kalmerende omgeving bevordert een diepgaande ontspanning en een weldadige ervaring.

Ervaar de Voordelen van Gua Sha Gezichtsmassage: Bezoek Ons in Scheveningen

Bij MHC Scheveningen geloven we in de krachtige effecten van Gua Sha om je huid te verjongen en je gezondheid te verbeteren. Onze Gua Sha gezichtsbehandelingen bieden niet alleen esthetische voordelen, maar dragen ook bij aan een algeheel gevoel van welzijn en vitaliteit.

Boek vandaag nog je Gua Sha gezichtsmassage bij MHC Scheveningen en ontdek hoe deze traditionele techniek je huid kan verfrissen en je energie kan herstellen. Laat ons je helpen stralen van binnenuit!

MAAK EEN AFSPRAAK ALLE BEHANDELINGEN

Alle behandelingen

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.